Loading color scheme

Αισθητική Ιατρική

Φυσική ομορφιά, η νεότερη εκδοχή του εαυτού σου!

Μικροδερμοαπόξεση

Βαθύς καθαρισμός, απομακρύνει νεκρά κύτταρα, ρύπους ατμόσφαιρας και προϊόντα μακιγιάζ. Κάνει εξυγίανση του δέρματος και δεδομένου ότι δημιουργεί ήπια υπεραιμία συμβάλει στην αντιγήρανση. 

Μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος

Έγχυση διαφόρων ουσιών με ενέσιμο τρόπο μέσα ή κάτω από το δέρμα. Γίνονται πολλαπλές μικρές εγχύσεις, προκειμένου να γίνει διασπορά των ουσιών που χορηγούνται.

Πού εφαρμόζεται;

1) Πρόσωπο:
2) Λαιμός – Ντεκολτέ:
3) Μάτια: Για μαύρους κύκλους, βελτίωση της υφής του δέρματος και των λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια.
4) Σώμα: Για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη

Τι βάζουμε;

Πολυβιταμινούχα σκευάσματα, υαλουρονικό οξύ. Το πρόσωπο γίνεται λείο και φωτεινό. Βελτιώνει εκτός από την ποιότητα του δέρματος τις λεπτές ρυτίδες και τα σημάδια ακμής.

Το πιο σημαντικό συστατικό έγχυσης είναι το υαλουρονικό. Το υαλουρονικό είναι ένωση με μεγάλο μόριο, το οποίο δεν μπορεί να διαπεράσει το δέρμα, παρά μόνο με ενέσιμο τρόπο.

Πώς γίνεται;

Εφαρμογή αναισθητικής κρέμας για 30’. Αφαίρεση της κρέμας και με πολύ λεπτή ειδικά διαμορφωμένη βελόνα, εγχύουμε τα συστατικά μας.

Μεσοθεραπεία για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και σύσφιξη

Υπάρχουν ειδικά πρωτόκολλα μεσοθεραπείας στο σώμα για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και για σύσφιξη. Στη θεραπεία αυτή μπορεί να προστεθούν και λιποδιαλυτές ουσίες οι οποίες βοηθούν στη μείωση του τοπικού πάχους. Οι θεραπείες αυτές μπορούν να συνδυαστούν για μέγιστο αποτέλεσμα με την κρυολιπόλυση.

PRP / αυτόλογη μεσοθεραπεία ή γνωστή ως vampire lift

Πολύ διαδεδομένη και στους αστέρες του Hollywood.  Ονομάζεται έτσι γιατί τα υλικά που εγχύονται προέρχονται από τον ίδιο τον οργανισμό. Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνεται αίμα από το άτομο που πρόκειται να κάνει αυτόλογη μεσοθεραπεία και μετά από επεξεργασία, που περιλαμβάνει φυγοκέντρηση και προσθήκη ουσιών για ενίσχυση των αυξητικών παραγόντων, το υλικό αυτό εγχύεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας. Ουσιαστικά το υλικό που χρησιμοποιείται είναι το πλάσμα του ατόμου, στο οποίο υπάρχουν οι αυξητικοί παράγοντες. Οι τελευταίοι έχουν την ιδιότητα να διεγείρουν την ανάπλαση των ιστών. Είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος, διότι η ουσία που χρησιμοποιείται προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό.

Είναι εξαιρετική θεραπεία αντιγήρανσης και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των ουλών ακμής. Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί να συνδυαστεί με Fractional Laser. Η χρήση της αυτόλογης μεσοθεραπείας  δεν περιορίζεται μόνο σε αισθητικούς σκοπούς, αλλά και στην ανάπλαση του δέρματος μετά από ατυχήματα και εγκαύματα.

Θεραπεία ουλών ακμής

Πολύ σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τόσο έφηβοι όσο και ενήλικες, απομεινάρια της δύσκολης περιόδου ακμής.
Στο ιατρείο προσφέρονται συνδυαστικές θεραπείες αντιμετώπισης των ουλών σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα στηριζόμενα στην εμπειρία της γιατρού και στη βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας που διαθέτει το DERMAMEDIC.

Lifting με νήματα

Είναι 100% βιοδιασπώμενα και χρησιμοποιούνται για να στηρίζουν και να βελτιώνουν τα πρώιμα σημάδια της γήρανσης. Εφαρμόζονται είτε στο πρόσωπο, είτε στο σώμα. Το πρόσωπο μετά την εφαρμογή των νημάτων αποκτά ξανά το νεανικό σχήμα και απαλό λείο δέρμα. Στο σώμα χρησιμοποιούνται στους γλουτούς, στην κοιλιά, στο βραχίονα, στα γόνατα. Ειδικά στην κοιλιά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό σε συνδυασμό με την κρυολιπόλυση. Τα νήματα σχηματίζουν υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει, τεντώνει μηχανικά και υποστηρίζει τους ιστούς. Η εισαγωγή του γίνεται με αναισθητική κρέμα. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι εμφανή από τις πρώτες 15 ημέρες και ολοκληρώνονται στο τρίμηνο. Ταυτόχρονα η όλη διαδικασία διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να φθάσει τα 2 χρόνια.

Dermapen

Καινοτόμος θεραπεία με συσκευή που μοιάζει με στυλό. Η συσκευή αυτή δημιουργεί οπές σε μέγεθος καρφίτσας κάτω από το δέρμα, τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμό, με αποτέλεσμα τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για να τις αντιμετωπίσει. Παράλληλα μπορεί να γίνει και έγχυση ουσιών στο δέρμα για καλύτερη και μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος.

Χημικό peeling

Το χημικό peeling αντιμετωπίζει πλήθος προβλημάτων της επιδερμίδας, όπως ακμή, μέλασμα, ουλές ακμής, λεπτές ρυτίδες, βαθιές ρυτίδες, πανάδες, χαλάρωση προσώπου και λαιμού, μαύρους κύκλους.
Έχουμε τρεις κατηγορίες peeling ανάλογα με το βάθος της θεραπείας:

1. Επιφανειακό : κερατίνη έως βασική στιβάδα
2. Μεσαίου βάθους: θηλώδες και άνω δικτυωτό χόριο
3. Βαθύ : άνω θηλώδες και μέσο δικτυωτό χόριο

Ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή και μετά από αξιολόγηση του προβλήματος και λήψη ιστορικού προτείνεται εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπειών με στόχο ένα δέρμα νεανικό, λαμπερό και υγιές.

 Υαλουρονικό (ενέσιμα εμφυτεύματα)

Είναι μια ουσία που αποτελεί φυσικό συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος. Γεμίζει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, δημιουργώντας ένα λείο νεανικό πρόσωπο. Δυστυχώς μετά την ηλικία των 18, σταδιακά μειώνεται σε ποσότητα και εκφυλίζεται σε ποιότητα. Αυτό οδηγεί σε γήρανση. Βρίσκει εφαρμογή και στα χείλη, προσδίδοντας καλοσχηματισμένα, πλούσια χείλη, πόθο των περισσότερων γυναικών. Εφαρμόζεται στις ρινοπαρειακές αύλακες, στις γωνίες του στόματος, στα ζυγωματικά για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου. Με τη βοήθεια της μοριακής βιολογίας έχουν κατασκευαστεί εξαιρετικής ποιότητας μόρια υαλουρονικού, τα οποία είναι ιδιαίτερα ασφαλή και προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα.

Botox

Στοχεύει στο αίτιο που δημιουργεί τις ρυτίδες, τη σύσπαση των μυών και γίνεται ενέσιμα. Είναι μια διαδικασία δοκιμασμένη επί σειρά ετών και έχει λάβει έγκριση από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) ως ασφαλές και αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των ρυτίδων κυρίως του μεσόφρυου, του μετώπου και των πλάγιων ρυτίδων των ματιών («πόδι χήνας»). Το αποτέλεσμα εμφανίζεται μέσα σε 15 ημέρες και διαρκεί 4-6 μήνες.