Loading color scheme

Προληπτική εξέταση σπίλων. Γιατί είναι σημαντική;

Το μελάνωμα, εάν ανιχνευθεί έγκαιρα, μπορεί να αφαιρεθεί χειρουργικά και να θεραπευτεί με επιτυχία. Όσο πιο έγκαιρα ανιχνευθεί το μελάνωμα τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες επιτυχούς θεραπείας του και τόσο λιγότερο παρεμβατική είναι η χειρουργική επέμβαση της αφαίρεσής του.

Το μελάνωμα αναπτύσσεται γύρω από υπάρχοντες σπίλους ή σε φαινομενικά υγιές δέρμα. Οι κεχρωσμένες δερματικές αλλοιώσεις όπως οι σπίλοι, οι εφηλίδες ή οι γεροντικές κηλίδες εμφανίζονται σε όλα τα μέρη του σώματος. Ο καθένας από εμάς διατρέχει τον κίνδυνο να προσβληθεί από κακοήθεις αλλαγές σ'αυτές τις περιοχές του δέρματος, δηλαδή να αναπτύξει κακόηθες μελάνωμα. 

Με το σύστημα ψηφιακής δερματοσκόπησης  MoleMax που διαθέτουμε στο Dermamedic η δερματολόγος εξετάζει το δέρμα κάτω από την επιφάνεια και έτσι είναι δυνατό να ανιχνευθούν αλλαγές που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι. Έτσι, η δερματολόγος κάνει πιο εύκολα και αξιόπιστα  τη διάγνωση αυξάνοντας την πιθανότητα έγκαιρης ανίχνευσης του μελανώματος. Η διαδικασία είναι μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα: 2130297963 & 6944882671